Youtube-kanalen KulPåHjul köper en bil med blipp

Vi är glada över att presentera vår nya samarbetspartner Adam på YouTube-kanalen KulPåHjul. Adam är ute efter en Volvo V90 för att överraska sin flickvän och för att slippa krångel och osäkerhet på den privata marknaden gör Adam affären via blipp. Här kommer en kort redogörelse över Adams upplevelse och bilköp. 

Adam börjar med att logga in på blipp för att ansöka om ett lånelöfte via Ecster. Med blipp får du svar direkt på skärmen och med ett beviljat lånelöfte börjar Adam sondera marknaden. Efter att ha hittat bilen som Adam vill ha, en Volvo V90 R-Design, fyller Adam i registeringsnummer och blipp gör en digital kontroll av bilen. Allt OK gällande vår kontroll av mätarställning, besiktning och villkor. Dock finns ett lån kopplat till bilen men med blipp är detta inget hinder —  vi löser lånet i samband med affär! Så grönt ljus för Adam och nästa steg blev att skicka bud till säljaren via blipp. Säljaren får ett SMS med budet vilket han väljer att acceptera och föreslår i sin tur en tid för Adam att komma och titta närmare på bilen. Allt digitalt och smidigt.

Volvo V90 R-design
Bilen som Adam köper med blipp, en Volvo V90 R-Design. Foto KulPåHjul.

Personlig hjälp med blipp

Efter att både Adam och säljaren identifierat sig via BankID går de gemensamt igenom bilen tillsammans med Filip på blipp som guidar Adam angående vad han ska titta efter. Servicebok och provkörning bockas av tillsammans med blipp och då Adam vill ha bilen tar blipp hand om själva affären. Inköpsavtal skickas till säljaren, kvarvarande lån löses, pengar betalas ut, ägarbyte sker, ja allt det där som tidigare var jobbigt med en bilaffär löser blipp. Eller som Adam själv uttryckte det efter affären: ”Så himla enkelt!”

Detta ingår i blipp

✅  1 års garanti utan självrisk via Trygg-Hansa
✅  6 månaders helförsäkring via Folksam
✅  Riktigt billån
✅  Biltest & genomgång i videosamtal
✅  5 års historisk kontroll
✅  Säker och kontantfri betalning
✅  Digitalt ägarbyte

Se när Adam på KulPåHjul köpen en bil med blipp


Gör som Adam, köp din bil med blipp och slipp allt krångel!

Vill du veta mer om hur blipp fungerar? Skapa ett kostnadsfritt konto eller ta en titt i vår FAQ. Vill du kontakta oss så hör av dig till hej@blipp.se. Vill du se mer av Adam så ta en titt på hans YouTube-kanal här.