Spara pengar och köp en Tesla!

Köp din begagnade Tesla på Blocket och gör en bättre affär!

Vi erbjuder billån med säkerhet, företagsleasing och garanti när du köper en Tesla från en privatperson eller ett företag på tex Blocket. Och vi hjälper er med hela affären via ett videosamtal helt kostnadsfritt.

  • Företagsleasing med eller utan första förhöjd avgift
  • Billån med eller utan restvärde
  • Lösen av restskulder & ägarbyte
  • Försäkring ingår i 14 dagar med 20% rabatt från Trygg-Hansa
  • Köp till 1 års Garanti från Trygg-Hansa eller AutoConcept för
    3 995 kr som inkluderas i lånet.

Läs mer om Teslas nybilsgaranti här.

Intresseanmälan

logo-folksam logo-transport-styrelsen logo-bankid logo-trygg-hansa logo-trustly logo-swish logo-ecster 1200px-DNB_ASA_logo.svg

Vad tycker våra kunder?

4,6 i betyg på Facebook och 4,9 på Google. 

katrin
Jag sålde min Tesla på Blocket med hjälp av blipp på under 24 timmar. Hela affären sköttes digitalt och pengarna kom direkt.
Katrin Gunnarsson
jessica
Fantastisk tjänst som gör det möjligt att finansiera dyrare bil utan att behöva gå till en bilfirma. Snyggt, smart och enkelt!
Jessica Halvarsson
fredrikhoel
blipp var där från start till mål och svarade på alla frågor man kan tänka sig ha. Affären blev trygg och förenklade verkligen mitt bilköp.
Fredrik Hoel
HubSpot Video
 
Carina Berglund
starts
HubSpot Video
 
Daniel Björkdahl
starts
HubSpot Video
 
Mats Alakula
starts

Se hur Michaela köpte sin Tesla av en privatperson med blipp

Michaela, berätta lite om dig själv?
Jag bor i Stockholm och jobbar som projektledare inom hyresgästanpassning. Sportar och umgås med min familj på fritiden.

Hur ser ditt bilbehov ut? Hur färdas du?
Jag har hittills cyklat ca 5 mil om dagen året om men nu med fler projekt i min tjänst så behövs en bil. Miljön ligger mig varmt om hjärtat och jag gillar konceptet med elfordon och hållbarhet är viktigt.

Berätta om hur du köpte din Tesla?
Elbilarna har hittills varit väldigt dyra och mina möjligheter till ett vettigt lån har varit små. Jag försökte låna på huset men det var krångligt. Jag ville köpa en bil från en privatperson eftersom dom är billigare. Jag hade spanat in några bilar på blocket och ansökte om ett billån. Jag kom överens med säljaren om priset och vad som ingick sen köpte jag bilen med blipp, på en söndag!

Skulle du rekommendera andra att använda blipp?
Absolut! För mig som inte kan så mycket om bilar eller bilaffären så vad det här fantastiskt bra! Att få den hjälpen vid köpet är ovärderligt.

michaela4-1