Release hero

Kan vi sänka din månadskostnad?

Med Blipp kan du fortsätta leasa din företagsbil med ett nytt avtal anpassat efter just ditt företag.

  • Se över dina kostnader
  • Försäkringserbjudande ingår
  • Samla alla leasingavtal på ett ställe

Över 500 nöjda företagskunder

UtmärktTrustpilot logoTrustpilot logo
Steg 1 av 3

Räkna på månadskostnad

Börja med att fylla i registreringsnumret

Jag vill bli kontaktad

Tack vare Release så sänkte jag min månadskostnad med 2 900 kr / mån och kunde samtidigt leasa vidare bilen. Besparing på över 30 000 kr per år tackar man inte nej till i dessa tider. Tack för hjälpen Filip på Blipp

- Martin Andersson, Constant Mark AB

Hur fungerar det?

1. Gör din ansökan

Fyll i din ansökan digitalt på Blipp. Det tar ca 1 minut.

2. Få ett nytt erbjudande

Våra leasing-experter går igenom dina nuvarande villkor och ger dig bästa möjliga förslag på ett nytt upplägg.

3. Vi löser det krångliga

Luta dig tillbaka och fokusera helt och hållet på det som verkligen betyder något för dig – din verksamhet.

Frågor och svar

Varför lägga om företagsleasing?

Villkoren för att förlänga leasingavtal är ofta oflexibla vilket enligt vår erfarenhet många företag lider av. Blipp kan hjälpa ditt företag att lägga om leasingavtal enkelt och flexibelt och utgår ifrån det som passar ditt företag bäst. Re:lease har blivit ett attraktivt alternativ för många företagare givet långa leveranstider på nya bilar.

Vilket finansbolag jobbar Blipp med?

Vi har ett samarbete med Nordea Finans för företagsleasing.

Kan jag verkligen bryta min företagsleasing i förtid?

Ja det kan du. Restskulden som vi får från ditt nuvarande finansbolag inkluderar eventuella avgifter som uppstår när man bryter leasingen. Dock rekommenderar vi inte att bryta kontrakt som har löpt under 18 månader på grund av att avgifterna för uppsägning av finansiella leasingkontrakt kan vara högre för yngre avtal.

Kan jag samla alla mina leasingbilar hos Nordea Finans?

Varje kalkyl och kund är individuell men i många fall går det att samla bilarna på ett och samma finansbolag och även få en samlingsfaktura på alla objekt.

Vad händer med min försäkring när jag lägger om leasingen?

När du lägger om leasingen avbryts din nuvarande försäkring och du kommer att få en 14 dagars kostnadsfri helförsäkring från Folksam med erbjudande om förlängning.

Vad händer om jag bryter min leasing mitt i månaden?

Nordea Finans tar ut initalhyra från den dagen som du har skrivit på avtalet. Exempel: Du skriver på avtal den 9:e november. Då kommer du få första fakturan med en initalhyra för de dagarna som är kvar i November (21 dagar) och sedan för hela nästkommande månad (December). Vill du istället bryta leasingavtalet i slutet av månaden, prata med din rådgivare så fixar de det.

Våra kunder tycker att vi är...

Blev rekommenderad Blipp av en bilhandlare

Blev rekommenderad Blipp av en bilhandlare jag gjort affärer med tidigare. Vi hade en spretig bilpark med ett flertal olika finansbolag inblandade. Vi kände att vi ville se över våra bilkostnader och få en samlad blick över avtalen. Vi skickade in en förfrågan via hemsidan och blev dagen efter kontaktad av Daniel de Bruin. Han har från första kontakt varit otroligt proffsig och återkopplat inom 1 timme vid varje kontakt. Nu 1 månad senare har vi 10 bilar i samma avtal och sänkt våra fasta bilkostnader med 30 000:- per månad. Helt otroligt!

Martin Eriksson

Fantastiskt bra och trygg upplevelse!

Att sälja bilen tycker jag annars är krångligt och jobbigt. Men nu gick försäljningen av vår fina Renault Clio hur bra som helst! Både jag och köparen var nöjda och vi fick hjälp både innan och under köpet. Jag kände mig väldigt trygg som säljare och det var riktigt enkelt och smidigt att sälja! Kan varmt rekommendera Blipp!

Nicolas Waern

Första gången vi säljer en bil privat

Första gången vi säljer en bil privat och vi var supernervösa. Men affären var otrolig smärtfri och det kändes nästan för bra för att vara sant. Kontakten på Blipp var otrolig (tack Filip), allt var pedagogiskt och kändes superseriöst. Vilket är viktigt vid bilaffären då det oftast handlar om väldigt mycket pengar. Jag fick mina pengar och köparen fick med sig bilen vid mötet. Tack, det är absolut en tjänst jag rekommenderar och skulle vilja använda igen.

Robin

Funkade perfekt, trygghet för mig som köpare!

Jag var och tittade på en bil jag hittade via Facebook köp och sälj som jag var intresserad utav men såg att det fanns finansiering på den, jag föreslog att använda blipp för mitt köp och säljaren accepterade, funkade utmärkt med digitalt köpkontrakt, säker betalning, lösning av restskuld, bra med en prova på försäkring under 2 veckor för att leta bästa lösning. Mycket prisvärt och en ökad trygghet för mig.

Johan Leijon