Vilka är vi

Vi som startat blipp heter Jonny Lindén och Filip Samuelsson och vi har en lång erfarenhet inom bilbranschen både som säljare hos traditionella bilhandlare samt genom ha drivit egen bilförsäljning.

Vi är väl medvetna om hur jobbigt det är att sälja en bil privat där man ska möta okända människor, prutningar, få vettigt betalt, lösen av gamla billån och hur man egentligen genomför affären på ett tryggt sätt. Och för att få bäst betalt för din bil idag så ska du sälja den själv på tex blocket med allt vad det innebär.

Köper man en bil idag utav en privatperson så gör man oftast det för att bilen är billigare än hos bilhandlaren men man får lösa allting själv. För att betala sin bil så lånar man på huset, tar ett blancolån eller om man har lyckats spara ihop pengarna, inget är direkt enkelt eller lockande och man har bara en "påse pengar" inför sitt köp.

Det är mycket att tänka på när man köper eller säljer sin för att det ska bli tryggt och säkert och det är därför vi har startat blipp.

Med blipp får du hela vår erfarenhet om bilaffären och alla våra samarbeten med våra partners direkt i mobilen för din affär med en privatperson.

blipp är något helt nytt och vi dom enda att kunna erbjuda ett billån med säkerhet när du köper från en privatperson, marknadens bästa garanti och en riktigt bra försäkring för din bil. Vare sig du köper eller om du vill erbjuda detta till din köpare när du säljer.

Säg hej till en mer rättvis affär! Säg hej till blipp!

Med vänlig hälsning,

Jonny & Filip!