Så tar Lyxfällan hjälp av Blipp

Blipp har vid flera tillfällen hjälpt de medverkande i ”Lyxfällan” att sälja sina bilar. Via ett videosamtal har alla krångliga moment i försäljningen lösts tryggt och enkelt. – Då är allt klart, ägarbytet och betalningen, säger Joel, kundrådgivare på Blipp i ”Lyxfällan”.

”Lyxfällan” är ett av de populäraste tv-programmen i Sverige och kan ses bland annat via TV3, Pluto-tv och Viaplay. I programmet får personer som trasslat till sin privatekonomi hjälp att städa upp budgeten och börja om på ny kula. Programmet har sänts sedan 2006 och är inne på sin 30:e säsong och fortsätter att vara mycket populärt år efter år.

Ta hjälp av Blipp du också - klicka här

Det är ganska vanligt att de medverkande i ”Lyxfällan” måste göra sig av med en eller flera bilar för att sanera privatekonomin. Ibland har bilen för höga ägarkostnader och deltagarna behöver byta till en mer ekonomisk bilmodell för att sänka sina kostnader. Då har programmet valt att hjälp av Blipp för att snabbt, smidigt och tryggt hjälpa de medverkande att sälja och ibland köpa bilar. I flera avsnitt under våren medverkar Blipps kundrådgivare och hjälper till via ett videosamtal. Precis samma smidiga förfarande som när du köper eller säljer en bil via Blipp.

I ett av avsnitten som du kan se här hjälper Joel Danielsson från Blipp deltagaren att sälja en Volvo, affären klaras av smidigt och tryggt via ett videosamtal till deltagarnas stora lättnad. – Då är allt klart, ägarbytet och betalningen, säger Joel.

För den som själv söker ett tryggt och smidigt sätt att köpa bil privat så är Blipp tillgängligt för alla. Vi kan hjälpa dig att sälja bilen via de största marknadsplatserna. Blipp tar hand om alla spekulanter och meddelar dig när du fått seriösa bud på bilen. Du kan också köpa en bil med ett förmånligt billån och två veckors kostnadsfri försäkring. Oavsett vad du väljer så hjälper Blipp dig med allt i försäljningen eller köpet.

Ta hjälp av Blipp du också - klicka här