Så tar Lyxfällan hjälp av Blipp

Blipp har vid flera tillfällen hjälpt de medverkande i ”Lyxfällan” att sälja sina bilar. Via ett videosamtal har alla krångliga moment i försäljningen lösts tryggt och enkelt. – Då är allt klart, ägarbytet och betalningen, säger Joel, kundrådgivare på Blipp i ”Lyxfällan”.

”Lyxfällan” är ett av de populäraste tv-programmen i Sverige och kan ses bland annat via TV3, Pluto-tv och Viaplay. I programmet får personer som trasslat till sin privatekonomi hjälp att städa upp budgeten och börja om på ny kula. Programmet har sänts sedan 2006 och är inne på sin 30:e säsong och fortsätter att vara mycket populärt år efter år.

Ta hjälp av Blipp du också - klicka här

Det är ganska vanligt att de medverkande i ”Lyxfällan” måste göra sig av med en eller flera bilar för att sanera privatekonomin. Ibland har bilen för höga ägarkostnader och deltagarna behöver byta till en mer ekonomisk bilmodell för att sänka sina kostnader. Då har programmet valt att hjälp av Blipp för att snabbt, smidigt och tryggt hjälpa de medverkande att sälja och ibland köpa bilar. I flera avsnitt under våren medverkar Blipps kundrådgivare och hjälper till via ett videosamtal. Precis samma smidiga förfarande som när du köper eller säljer en bil via Blipp.

I ett av avsnitten som du kan se här hjälper Joel Danielsson från Blipp deltagaren att sälja en Volvo, affären klaras av smidigt och tryggt via ett videosamtal till deltagarnas stora lättnad. – Då är allt klart, ägarbytet och betalningen, säger Joel.

För den som själv söker ett tryggt och smidigt sätt att köpa bil privat så är Blipp tillgängligt för alla. Vi kan hjälpa dig att sälja bilen via de största marknadsplatserna. Blipp tar hand om alla spekulanter och meddelar dig när du fått seriösa bud på bilen. Du kan också köpa en bil med ett förmånligt billån och två veckors kostnadsfri försäkring. Oavsett vad du väljer så hjälper Blipp dig med allt i försäljningen eller köpet.

Ta hjälp av Blipp du också - klicka här

Utvalda artiklar

Nu kan du få bilen hemlevererad
Magazine2022-04-25

Nu kan du få bilen hemlevererad

Köp bilen privat hemma ifrån soffan - sedan kommer bilen hem till dig med Blipps hemleverans. Så här fungerar det.

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider
Magazine2021-08-16

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider

Elbilar och laddhybrider ökar kraftigt på begagnatmarknaden. Här är de 20 modellerna som säljer allra bäst just nu.

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla
Magazine2021-08-11

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla

Tesla Model 3 är en av de allra populäraste begagnade elbilarna. I detta begtest får du tips och råd vad du ska tänka på inför köpet av en begagnad Model 3.

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider
Magazine2022-05-11

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider

Laddhybrider har hittills varit populärare än elbilar - men snart kan de helt elektriska bilarna gå om. Här är de mest sålda just nu.

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.