Smarta företagsleasingen - här får du hjälp med allt

Företagsleasing av bil innebär att du inte behöver binda kapital i bilen och vet vad bilen kommer att kosta varje månad. Vi på Blipp kan hjälpa dig hitta en skräddarsydd lösning –  en kostnadseffektiv leasing av företagsbilen med många fördelar. Många kunder sparar 1000-tals kronor varje månad jämfört med annan leasing.

När du driver ett företag är det viktigt att maximera avkastningen på kapitalet och att inte belasta företagets likviditet i onödan. En lösning som blivit allt populärare är att skaffa arbetsbil, företagsbil eller förmånsbil via företagsleasing. Det innebär att bilen används som säkerhet och att du får en leasingavgift varje månad som följer bilens värdeminskning. Fördelarna är flera oavsett om du ska företagsleasa arbetsbil eller förmånsbil, ibland kallat tjänstebil. 

Företagsleasing - ansök här

Vi på Blipp kan hjälpa er med skräddarsydda upplägg av företagsleasing för bästa möjliga kostnadseffektivitet oavsett det gäller ny eller begagnad bil. Vi kan också hjälpa dig att erbjuda leasing när du ska sälja en bil från företaget.

– Vi kan skräddarsy ett leasingavtal som blir förmånligare för många företagare, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.

När du företagsleasar en förmånsbil kan leasingkostnaden bokföras som en rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Vissa kalkyler visar att månadsbetalningen kan bli 15-20 procent lägre för ett företag som använder företagsleasing jämfört med att köpa bilen kontant eller via checkkrediten. 

Företagsleasing - ansök här

– Dagens bilmarknad har gjort att allt fler företagskunder hör av sig och vill ha hjälp med företagsleasing. Nu satsar vi på att ge dem ännu bättre och snabbare service. Vi ser att många kunder som vi hjälper sänker sin månadskostnad och får en förbättrad likviditet, säger Jonny Lindén, vd för Blipp. 

Många företagare uppskattar också det bekväma bilägandet som det ofta innebär att leasa bil. Företaget slipper ekonomiska överraskningar och kan budgetera hur mycket bilägandet kommer att kosta. 

Oavsett om du söker företagsleasing eller business lease av en Volvo, Volkswagen, Audi eller Tesla kan vi på Blipp hjälpa dig att hitta en kostnadseffektiv och skräddarsydd leasing av bil.

I dag är det också viktigare att titta på bilens totala ägarkostnader än att endast stirra sig blind på inköpspriset för bilen. Välkommen med en kostnadsfri förfrågan till oss på Blipp!

Företagsleasing - ansök här

Utvalda artiklar

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.

Sälj bilen enkelt och tryggt
Magazine2021-12-03

Sälj bilen enkelt och tryggt

Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna - och får hjälp med hela försäljningen.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Köpguide: BMW 5-serie
Magazine2021-12-21

Köpguide: BMW 5-serie

BMW 5-serie är en begbil som sätter extra guldkant på tillvaron. I Blipps begtest får du råd inför ditt köp.