Nu kan du få bilen hemlevererad

Hitta din drömbil vart du vill i Sverige och få den levererad hem till garageuppfarten. Med Blipps nya tjänst blir det verklighet. – Vi vill öppna upp hela Sverige som en marknad för de som köper och säljer bil privat, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.se.

Fordonstjänsten Blipp gör livet enklare och tryggare för alla som köper och säljer bil privat i Sverige. Blipp erbjuder en smidig helhetslösning för bilaffären som gör det lika enkelt och tryggt som hos bilhandlaren. Dessutom är det nästan alltid mer förmånligt att köpa och sälja bilen privat än att göra affärer hos handlare som behöver ha en marginal på bilen.

Köp bil med blipp

Nu lanserar Blipp en nyhet som gör det enklare att hitta rätt bil och göra en trygg och smidig bilaffär. Med hjälp av Blipps nya leveransservice kan du sitta hemma i soffan och välja ut en privatägd begagnad bil som du hittar på valfri marknadsplats. Sedan ser Blipp till att köpet genomförs på ett tryggt sätt och att du får bilen hemlevererad.

– Det här öppnar upp en större marknad både för köpare och säljare. Tidigare har det bara varit vissa handlare som erbjuder detta. Nu kan du köpa privatbilar i hela Sverige och få bilen levererad hem. Vårt ombud är med vid hela affären och hjälper dig att provköra och gå igenom skicket via ett videosamtal, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.se.

Precis som vid alla Blipps bilaffärer kan du få hjälp med nytt billån, lösen av restskulder, trygg betalning, ägarbyte och all annan administration som hänger ihop med en bilaffär. Den nya leveranstjänsten har ett rörligt milpris och kostnaden ökar med avståndet.

– Häromdagen var det en köpare i Västsverige som köpte en bil uppe i Kiruna. Dagen efter kom bilen hem till Trollhättan, 152 mil enkel väg. Både köpare och säljare var otroligt nöjda, berättar Jonny Lindén.

Köp bil med blipp

Utvalda artiklar

Köpguide: Volvo XC60 II
Magazine2022-01-31

Köpguide: Volvo XC60 II

Volvo XC60 är Sveriges populäraste SUV. Här får du råd när du ska köpa en begagnad XC60 av generation två.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Begagnad Volvo V60 - köpguide, begtest och råd
Magazine2021-08-23

Begagnad Volvo V60 - köpguide, begtest och råd

Volvo V60 är Sveriges mest sålda nya bil trots att prislappen är ganska väl tilltagen. Som begagnad är den betydligt mer överkomlig. I blipps begtest av V60 får du tips och råd.

Brist på begagnade bilar: ”Guldläge för privat bilaffär”
Magazine2021-11-12

Brist på begagnade bilar: ”Guldläge för privat bilaffär”

Här är bilmodellerna som flest köper och säljer privat i spåren av bristen på nya bilar. Sällan har det varit ett bättre läge för att göra en privat bilaffär – och med Blipp får du samma fördelar som hos bilhandlaren.

Värdera bilen rätt - 5 bra tips
Magazine2021-11-25

Värdera bilen rätt - 5 bra tips

Att värdera din bil är den av de viktigaste frågorna när det är dags för försäljning. Här är fem tips för värderingen som hjälper dig att göra en bra bilaffär.

Begbilarna som säljs över nypris
Magazine2022-05-05

Begbilarna som säljs över nypris

Begagnatmarknaden har blivit så het att vissa bilar säljs för mer än nypriset. Här är några av modellerna.

Välja bilförsäkring - här får du tips
Magazine2022-04-27

Välja bilförsäkring - här får du tips

Bilförsäkring är en stor kostnad och det lönar sig att lägga ner lite möda på att hitta den bästa försäkringen - här får du hjälp att välja rätt.

Sälj bilen enkelt på de största marknadsplatserna
Magazine2022-05-10

Sälj bilen enkelt på de största marknadsplatserna

Det blir allt populärare att sälja bilen privat via Blipp. Nu är det enklare än någonsin att annonsera ut bilen på de största marknadsplatserna.

Nu kan du få bilen hemlevererad
Magazine2022-04-25

Nu kan du få bilen hemlevererad

Köp bilen privat hemma ifrån soffan - sedan kommer bilen hem till dig med Blipps hemleverans. Så här fungerar det.