Köpte bilen med Blipp: ”Otroligt tryggt och smidigt”

Han kunde köpa sin nya bil tack vare Blipp. Nu kan Adi Fetahagic, 25, bilpendla till jobbet i en Mercedes-Benz CLA. ”Affären gick otroligt tryggt och smidigt. Bilen är både kul och härlig”, säger Adi.

Blipp blir allt populärare bland bilköparna. Genom att använda den nya fordonstjänsten blir den privata bilaffären både trygg och smidig. En av alla som använt Blipp för att köpa bil är Adi Fetahagic, 25 år, från Skövde. Varje dag bilpendlar han från Skövde till Skara och behövde en rolig och säker bil att pendla med. Valet föll på en Mercedes-Benz CLA.

Köp bilen tryggare med blipp

Adi hade tittat på några Mercedes CLA hos handlare, men den bästa bilen med det bästa priset och den rätta utrustningen dök upp hos en privatperson.

– Jag hade letat ett tag efter en sådan bil och hade bevakningar på Blocket. Sedan kom den här bilen ut en måndag och den hade precis den utrustning jag sökte. Jag kontaktade säljaren och vi kom överens om priset. Jag föreslog att vi skulle göra affären genom Blipp, det tyckte både säljaren och jag kändes tryggt och bra, säger Adi.

Adi hade tidigare hört talas om Blipp och hade i bakhuvudet att de kunde hjälpa till med finansiering och alla praktiska detaljer vid privatköp.

– Jag kontaktade Blipp och de kunde snabbt och smidigt hjälpa mig med ett förslag på hur jag kunde lösa affären med hjälp av ett billån med låg månadskostnad.

Köp bilen tryggare med blipp

Innan det var dags att göra upp affären hade Adi fått ett lånelöfte och förslag på hur finansieringen skulle läggas upp från Blipp med ett förmånligt billån med låg månadskostnad.

– Jag åkte ner till Karlskrona en lördag för att köpa bilen. Först provkörde jag den och kollade så att allt var bra. När vi skulle göra upp affären var med Blipp med hela tiden i ett videosamtal. Vi fick en länk och sedan gick vi in i deras chattrum. Vi gick igenom affären med Blipp och de löste allt under affären, såg till att jag fick en swishförfrågan och betalade ut hela köpesumman till säljaren. Sedan löste Blipp ägarbytet. Det var supersnabbt, tryggt och smidigt för oss båda, berättar Adi.

Bilen har verkligen motsvarat förväntningarna och nu kan Adi bilpendla tryggt och säkert till arbetet som byggnadsingenjör ett par mil bort.

Utvalda artiklar

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.

Sälj bilen enkelt och tryggt
Magazine2021-12-03

Sälj bilen enkelt och tryggt

Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna - och får hjälp med hela försäljningen.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Köpguide: BMW 5-serie
Magazine2021-12-21

Köpguide: BMW 5-serie

BMW 5-serie är en begbil som sätter extra guldkant på tillvaron. I Blipps begtest får du råd inför ditt köp.