Påsken är en stor bilköparhelg och starten på högsäsongen för bilköp. Behöver du hjälp med ditt bilköp så är Blipp öppet hela helgen. Hos Blipp kan du få hjälp med billån och trygga hela bilaffären i påsk.

När våren kommer ökar bilköpen kraftigt. Vi på Blipp märker att allt fler bilaffärer görs i takt med att värmen och solen kommer. Påsksäsongen kan traditionellt sägas vara startskottet för högsäsongen för bilaffärer.

Många letar bilar på köp- och säljsajter under påskhelgen. Men det kan vara svåra med att lösa allting runt bilaffären under en storhelg. Då är det tur att Blipp finns. Vi har öppet mellan klockan 9-21 under hela påskhelgen och kan hjälpa dig med din privata bilaffär, med allt från billån till ägarbyte. Sajten finns tillgänglig dygnet runt och där kan du både kontrollera bilar och ansöka om billån när du hittat din nya pärla.

Ta hjälp av blipp

För dig som ska köpa en begagnad bil privat finns det många fördelar med att använda Blipp. För det mesta får du ett betydligt lägre pris när du köper via en privatperson än hos bilhandlaren som behöver ha sina påslag för att bekosta personal, lokaler och ett lager med bilar.

Genom Blipp har du möjlighet att ansöka om ett billån med säkerhet och restvärde, något endast bilhandlare kunnat erbjuda tidigare. Det innebär oftast att du får en lägre månadskostnad och lägre ränta än om du tar ett privatlån utan säkerhet. Du kan också få förmånliga bilförsäkringar med rabatt, de två första veckorna är kostnadsfria.

Blipp gör dessutom en bakgrundskontroll av bilen för att säkerställa att allt är i sin ordning. Vi ser till att säljarens restskulder löses och ordnar med avtal och ägarbyte. Vi ordnar med betalningen, en trygghet för både köpare och säljare. Vi genomför ägarbytet hos Transportstyrelsen. Genom att använda Blipp blir affären trygg och smidig. Vi är med i ett videosamtal under hela affären för att säkerställa att allt blir tryggt och går rätt till.

Glad Påsk önskar Blipp!

Ta hjälp av blipp

Utvalda artiklar

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.

Sälj bilen enkelt och tryggt
Magazine2021-12-03

Sälj bilen enkelt och tryggt

Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna - och får hjälp med hela försäljningen.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Köpguide: BMW 5-serie
Magazine2021-12-21

Köpguide: BMW 5-serie

BMW 5-serie är en begbil som sätter extra guldkant på tillvaron. I Blipps begtest får du råd inför ditt köp.