”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Allt fler upptäcker hur tryggt och smidigt det är att göra bilaffärer med hjälp av Blipp. En som både köpt och sålt bil via Blipp är Joacim Kebert. – Det har varit supersmidigt. Jag fick hjälp med alltifrån att hitta köpare till betalningen, berättar Joacim.

Låt Blipp ta hand om hela din bilaffär. Sälj din gamla bil, samtidigt som du köper den nya via Blipp. Den lösningen gör bilaffären extra trygg och smidig. Joacim Kebert valde att sälja sin Volvo XC70 Classic via Blipp för några månader sedan. Bilen lades ut via Blipps annonstjänst. Ganska snart dök det upp seriösa köpare som var intresserade av bilen.

Köp och sälj bil med blipp

– Blipp fick in kundförfrågningar som de de svarade på och det blev en försäljningsaffär. De bokade in ett möte med videosamtal då bilen skulle säljas och allt sköttes elektroniskt. Blipp var med under hela affären och skötte avtal, betalning, ägerbyte och allt annat. Det gick supersmidigt och jag var jättenöjd. Dessutom tog de hand om exportdokumenten eftersom bilen såldes till Finland, säger Joacim Kerbert.

Även Joacims nya bil, en Skoda, köptes med hjälp av Blipp. Joacim kontaktade Blipp när han hittat bilen och fick hjälp med bakgrundskontroll och att se att bilen låg rätt i pris. Det var en lite billigare bil än den han sålt eftersom han väntade på att få en laddhybrid som firmabil. – Den här affären fungerade precis lika fint, med exakt samma service även fast det var en lite billigare bil. Jag fick hjälp med allt runt köpet av bilen, smidigare kan det knappast bli.

Några fördelar som Joacim lyfter fram är att Blipp erbjuder två veckors kostnadsfri försäkring så att man i lugn och ro kan hitta rätt försäkring. Dessutom så köpte han till en ettårig garanti när bilen köptes. Nu är Joacims nya Kia laddhybrid på ingående och då är det dags att sälja Skodan. Vem Joacim tog hjälp av? Blipp förstås! Vid den nya affären kan bilgarantin övertas av den nya köpare, vilket underlättar affären. – Allt gick enkelt med att lägga ut bilen, jag är jättenöjd på det stora hela taget. Jag kommer även att använda Blipp igen när det är dags att köpa nästa bil om något år.

Köp och sälj bil med blipp

Utvalda artiklar

Nu kan du få bilen hemlevererad
Magazine2022-04-25

Nu kan du få bilen hemlevererad

Köp bilen privat hemma ifrån soffan - sedan kommer bilen hem till dig med Blipps hemleverans. Så här fungerar det.

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider
Magazine2021-08-16

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider

Elbilar och laddhybrider ökar kraftigt på begagnatmarknaden. Här är de 20 modellerna som säljer allra bäst just nu.

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla
Magazine2021-08-11

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla

Tesla Model 3 är en av de allra populäraste begagnade elbilarna. I detta begtest får du tips och råd vad du ska tänka på inför köpet av en begagnad Model 3.

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider
Magazine2022-05-11

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider

Laddhybrider har hittills varit populärare än elbilar - men snart kan de helt elektriska bilarna gå om. Här är de mest sålda just nu.

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.