”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Allt fler upptäcker hur tryggt och smidigt det är att göra bilaffärer med hjälp av Blipp. En som både köpt och sålt bil via Blipp är Joacim Kebert. – Det har varit supersmidigt. Jag fick hjälp med alltifrån att hitta köpare till betalningen, berättar Joacim.

Låt Blipp ta hand om hela din bilaffär. Sälj din gamla bil, samtidigt som du köper den nya via Blipp. Den lösningen gör bilaffären extra trygg och smidig. Joacim Kebert valde att sälja sin Volvo XC70 Classic via Blipp för några månader sedan. Bilen lades ut via Blipps annonstjänst. Ganska snart dök det upp seriösa köpare som var intresserade av bilen.

Köp och sälj bil med blipp

– Blipp fick in kundförfrågningar som de de svarade på och det blev en försäljningsaffär. De bokade in ett möte med videosamtal då bilen skulle säljas och allt sköttes elektroniskt. Blipp var med under hela affären och skötte avtal, betalning, ägerbyte och allt annat. Det gick supersmidigt och jag var jättenöjd. Dessutom tog de hand om exportdokumenten eftersom bilen såldes till Finland, säger Joacim Kerbert.

Även Joacims nya bil, en Skoda, köptes med hjälp av Blipp. Joacim kontaktade Blipp när han hittat bilen och fick hjälp med bakgrundskontroll och att se att bilen låg rätt i pris. Det var en lite billigare bil än den han sålt eftersom han väntade på att få en laddhybrid som firmabil. – Den här affären fungerade precis lika fint, med exakt samma service även fast det var en lite billigare bil. Jag fick hjälp med allt runt köpet av bilen, smidigare kan det knappast bli.

Några fördelar som Joacim lyfter fram är att Blipp erbjuder två veckors kostnadsfri försäkring så att man i lugn och ro kan hitta rätt försäkring. Dessutom så köpte han till en ettårig garanti när bilen köptes. Nu är Joacims nya Kia laddhybrid på ingående och då är det dags att sälja Skodan. Vem Joacim tog hjälp av? Blipp förstås! Vid den nya affären kan bilgarantin övertas av den nya köpare, vilket underlättar affären. – Allt gick enkelt med att lägga ut bilen, jag är jättenöjd på det stora hela taget. Jag kommer även att använda Blipp igen när det är dags att köpa nästa bil om något år.

Köp och sälj bil med blipp

Utvalda artiklar

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.

Sälj bilen enkelt och tryggt
Magazine2021-12-03

Sälj bilen enkelt och tryggt

Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna - och får hjälp med hela försäljningen.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Köpguide: BMW 5-serie
Magazine2021-12-21

Köpguide: BMW 5-serie

BMW 5-serie är en begbil som sätter extra guldkant på tillvaron. I Blipps begtest får du råd inför ditt köp.