Sälj bilen enkelt och tryggt

Här är nya tjänsten som förenklar privata bilaffärer.Blipp hjälper den som ska sälja sin bil med allt – från bilannons till ägarbyte. "Vi gör det nu ännu tryggare och bekvämare att sälja bilen och få maximalt betalt”, säger Jonny Lindén vd för Blipp.

Nya fordonstjänsten Blipp har blivit en stor framgång bland de som ska köpa och sälja sin bil privat. Blipp ger privata bilköpare och säljare samma trygghet och fördelar som det tidigare bara gick att få hos bilhandlaren.

Nu kommer Blipp med ytterligare en stor nyhet som förenklar privata bilaffärer. Blipp tar hand om allt som behöver göras för din privata bilförsäljning.

Den nya tjänsten löser allt från annonsering på de största marknadsplatserna till att svara spekulanter och sålla bort oseriösa köpare. Det enda du behöver göra är att ta bilder på bilen och visa den för köparen samt godkänna det slutliga priset. Nu är det tryggare och bekvämare än någonsin att sälja bilen privat.

Här får du hjälp att sälja din bil

Efter några få knapptryck annonserar Blipp sedan ut bilen på Sveriges största marknadsplatser för bilar. Blipp förvandlar garageuppfarten till ett showroom – med maximal trygghet och bekvämlighet för både köpare och säljare. Vid själva affären hjälper Blipp till via ett videosamtal med finansiering, lösen av restskulder, försäkring, garantier, betalning, avtal och ägarbyte.

– Många upplever att det är krångligt och otryggt att själva annonsera ut sin bil privat. Med vår nya tjänst där vi löser allt har vi gjort det enklare och säkrare än någonsin att sälja bilen privat. Vi vill att bilaffären ska göras på konsumentens villkor. Det blir tryggt och enkelt att få maximalt betalt för bilen, säger Jonny Lindén, vd på Blipp.se.

Genom att använda Blipps nya kostnadsfria tjänst kan du få betydligt mer betalt för din begagnade bil än om du säljer den till en bilhandlare. Ofta skiljer det 15-20 procent mellan inbytespriset och det pris du själv kan få ut vid en trygg privat affär.

För en dyrare bil kan det handla om 50 000 - 100 000 kronor. Bilhandlare och liknande tjänster har en högre kostnadsbas, vilket behöver täckas av höga marginaler i själva bilaffären.

Med hjälp av Blipp, kan konsumenterna göra bilaffären direkt med varandra utan att ge bort marginalen till en mellanhand. Det blir betydligt förmånligare för både säljaren och köparen.

– Fram till nu har många valt att sälja sin bil till en bilhandlare trots att de förlorar 10 000-tals kronor jämfört med en privat affär. Med vår nya försäljningstjänst får du maximalt betalt och Blipp tar hand om allt arbete med annonsering och att svara spekulanter, säger Jonny Lindén.

Här får du hjälp att sälja din bil

Blipp har även förenklat betalningen ytterligare för den som ska köpa en begagnad bil privat. Nu kan köparna enkelt välja mellan billån med säkerhet, faktura och kontant betalning när bilen ska betalas.

De bilar som ska säljas via Blipp ska vara 10 år eller nyare och ha körts mindre än 18000 mil.