Sälj bilen enkelt på de största marknadsplatserna med Blipp

Nu kan du få hjälp att lägga ut din bil till försäljning på de största marknadsplatserna med några enkla knapptryck. Dessutom får du hjälp att ta hand om alla spekulanter. Du betalar ingenting innan bilen har blivit såld. – Bästa bilaffären jag någonsin gjort, otroligt smidigt, snabbt och hjälpsamt. Mycket bättre än att sälja privat på Blocket eller hos en bilhandel, berättar användaren Jonathan.


Blipp har blivit ett allt mer populärt sätt att sälja bilar och andra fordon för privatpersoner. Nyligen har sajten uppdaterats för att göra det ännu tryggare och smidigare att sälja bilen privat. Du kan få upp till 20 procent mer betalt när du säljer med Blipp än när du byter in din bil hos en bilhandlare. Blipp tar hand om hela försäljningen åt dig och publicerar den på de största marknadsplatserna. Bilen ska ägas av dig och vara max 12 år gammal ha rullat mindre än 18 000 mil och får ha upp till 500 hästkrafter. Här kan du se mer vad som gäller.

Börja din försäljning här

Börja med att värdera din bil, motorcykel eller husbil. Sedan bestämmer du ett pris. Sedan kan du enkelt lägga upp en annons hos Blipp där du berättar om skicket, utrustningen och laddar upp bilder. Du betalar ingenting för annonsen, först när du och köparen har kommit överens tar vi ut en förmedlingsavgift på 995 kronor.

När annonsen är godkänd lägger Blipp ut din bil på de största marknadsplatserna som Blocket, BytBil, Facebook Marketplaces och Instagram. Blipp tar hand om alla frågor, funderingar och inkommande bud från de som är intresserade av din bil. Buden verifieras och du får seriösa bud och budgivare inom den prisbild du valt. När du godkänt ett bud bokar vi en tid för överlämning.

När du godkänt ett bud bokar vi tillsammans en tid och plats med säljaren och träffas för att genomföra affären. Blipp är med under affären och hjälper dig att gå igenom affären och kontrollera fordonet, provköra, genomför ägarbyte, löser eventuella lån och gör inbetalning och utbetalning. Det enda du behöver ha med dig är fordonet och BankID.

Nästan alla köpare och säljare ger Blipp mycket höga betyg efter bilaffären. Många lyfter fram trygghet, enkelhet och att slippa krångel som de stora fördelarna.

– Att sälja bilen tycker jag annars är krångligt och jobbigt. Men nu gick försäljningen av vår fina Renault Clio hur bra som helst! Både jag och köparen var nöjda och vi fick hjälp både innan och under köpet. Jag kände mig väldigt trygg som säljare och det var riktigt enkelt och smidigt att sälja. Kan varmt rekommendera Blipp, berättar säljaren Nicolas.

Börja din försäljning här