Sälja bilen? Nu kan du få den hämtad

Nu är det enklare, tryggare och mer bekvämt än någonsin att få bästa möjliga pris när du ska sälja bilen. Med Blipps nya leveranstjänst kan vi hämta bilen på din garageuppfart när den säljs. – Vi vill öppna upp hela Sverige som en marknad för de som köper och säljer bil privat, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.se.

Fordonstjänsten Blipp gör livet enklare och tryggare för alla som köper och säljer bil privat i Sverige. Blipp erbjuder en smidig helhetslösning för bilaffären som gör det lika enkelt och tryggt som hos bilhandlaren. Dessutom är det nästan alltid mer förmånligt att köpa och sälja bilen privat. Ofta får du 15-20 procent mer för din bil.

Sälja bil - få hjälp med allt

När du säljer via Blipp tar vi hand om hela försäljningen åt dig och publicerar din bil på alla de stora marknadsplatserna. Innan bilen säljs är det du som godkänner de bud du får och Blipp ser till att det endast är seriösa köpare. Du betalar inget när bilen läggs upp, endast en fast avgift på 995 kr vid förmedling och avslutad affär.

Att sälja bilen tycker jag annars är krångligt och jobbigt. Men nu gick försäljningen av vår fina Renault Clio hur bra som helst! Både jag och köparen var nöjda och vi fick hjälp både innan och under köpet. Jag kände mig väldigt trygg som säljare och det var riktigt enkelt och smidigt att sälja! Kan varmt rekommendera Blipp, berättar en säljare på Trustpilot där Blipp har betyget 4,8 av 5. 
 Nu lanserar Blipp en nyhet som gör det enklare att sälja din bil och göra en trygg och smidig affär. Med hjälp av Blipps nya leveransservice kan du sitta hemma i soffan och sälja bilen. Sedan kan vi på Blipp se till att köpet genomförs på ett tryggt sätt och att köparen får bilen hemlevererad. – Det här öppnar upp en större marknad både för köpare och säljare. Tidigare har det bara varit vissa handlare som erbjuder detta. Nu kan du köpa privatbilar i hela Sverige och få bilen levererad hem. Vårt ombud är med vid hela affären och hjälper dig att provköra och gå igenom skicket via ett videosamtal, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.se.

Precis som vid alla Blipps bilaffärer kan du få hjälp med lösen av restskulder, trygg betalning från säljaren, ägarbyte och all annan administration som hänger ihop med att sälja bilen. Den nya leveranstjänsten har ett rörligt milpris och kostnaden ökar med avståndet, vanligen är det köparen som betalar för hämtningen och leveransen.

– Vi har haft köpare i Västsverige som köpt bilar ända uppe i Kiruna. Dagen efter kom bilen hem till Trollhättan, 152 mil enkel väg. Både köpare och säljare var otroligt nöjda, berättar Jonny Lindén.

Sälja bil - få hjälp med allt

Utvalda artiklar

Nu kan du få bilen hemlevererad
Magazine2022-04-25

Nu kan du få bilen hemlevererad

Köp bilen privat hemma ifrån soffan - sedan kommer bilen hem till dig med Blipps hemleverans. Så här fungerar det.

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider
Magazine2021-08-16

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider

Elbilar och laddhybrider ökar kraftigt på begagnatmarknaden. Här är de 20 modellerna som säljer allra bäst just nu.

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla
Magazine2021-08-11

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla

Tesla Model 3 är en av de allra populäraste begagnade elbilarna. I detta begtest får du tips och råd vad du ska tänka på inför köpet av en begagnad Model 3.

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider
Magazine2022-05-11

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider

Laddhybrider har hittills varit populärare än elbilar - men snart kan de helt elektriska bilarna gå om. Här är de mest sålda just nu.

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.