Sälja bilen? Nu kan du få den hämtad

Nu är det enklare, tryggare och mer bekvämt än någonsin att få bästa möjliga pris när du ska sälja bilen. Med Blipps nya leveranstjänst kan vi hämta bilen på din garageuppfart när den säljs. – Vi vill öppna upp hela Sverige som en marknad för de som köper och säljer bil privat, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.se.

Fordonstjänsten Blipp gör livet enklare och tryggare för alla som köper och säljer bil privat i Sverige. Blipp erbjuder en smidig helhetslösning för bilaffären som gör det lika enkelt och tryggt som hos bilhandlaren. Dessutom är det nästan alltid mer förmånligt att köpa och sälja bilen privat. Ofta får du 15-20 procent mer för din bil.

Sälja bil - få hjälp med allt

När du säljer via Blipp tar vi hand om hela försäljningen åt dig och publicerar din bil på alla de stora marknadsplatserna. Innan bilen säljs är det du som godkänner de bud du får och Blipp ser till att det endast är seriösa köpare. Du betalar inget när bilen läggs upp, endast en fast avgift på 995 kr vid förmedling och avslutad affär.

Att sälja bilen tycker jag annars är krångligt och jobbigt. Men nu gick försäljningen av vår fina Renault Clio hur bra som helst! Både jag och köparen var nöjda och vi fick hjälp både innan och under köpet. Jag kände mig väldigt trygg som säljare och det var riktigt enkelt och smidigt att sälja! Kan varmt rekommendera Blipp, berättar en säljare på Trustpilot där Blipp har betyget 4,8 av 5. 
 Nu lanserar Blipp en nyhet som gör det enklare att sälja din bil och göra en trygg och smidig affär. Med hjälp av Blipps nya leveransservice kan du sitta hemma i soffan och sälja bilen. Sedan kan vi på Blipp se till att köpet genomförs på ett tryggt sätt och att köparen får bilen hemlevererad. – Det här öppnar upp en större marknad både för köpare och säljare. Tidigare har det bara varit vissa handlare som erbjuder detta. Nu kan du köpa privatbilar i hela Sverige och få bilen levererad hem. Vårt ombud är med vid hela affären och hjälper dig att provköra och gå igenom skicket via ett videosamtal, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.se.

Precis som vid alla Blipps bilaffärer kan du få hjälp med lösen av restskulder, trygg betalning från säljaren, ägarbyte och all annan administration som hänger ihop med att sälja bilen. Den nya leveranstjänsten har ett rörligt milpris och kostnaden ökar med avståndet, vanligen är det köparen som betalar för hämtningen och leveransen.

– Vi har haft köpare i Västsverige som köpt bilar ända uppe i Kiruna. Dagen efter kom bilen hem till Trollhättan, 152 mil enkel väg. Både köpare och säljare var otroligt nöjda, berättar Jonny Lindén.

Sälja bil - få hjälp med allt