Blipp
  • Leasing eller avbetalning utan bilhandlare
  • Ingen första förhöjd leasingavgift
  • Erbjud finansiering om du säljer företagsbil

Företagsleasing – välj rätt bil för ditt företag

Företagsleasing av bil har många fördelar när du behöver en bil till företaget eller som förmånsbil. En bra bilfinansiering innebär att du slipper binda kapital och vet vad bilen kommer att kosta varje månad.

Vi på blipp hjälper både köpare och säljare att hitta en skräddarsydd lösning. blipp erbjuder kostnadseffektiv leasing av företagsbilen med många fördelar.

Företagsleasing

Priser ex moms

kr
80 000 kr1 200 000 kr
kr
0 %50 %
mån
24 mån48 mån
%
10 %55 %

3 862 kr/mån

ex moms

Genom att klicka på Påbörja intresseanmälan godkänner du Användarvillkor och Integritetspolicy.

Företagsbil? Inga problem!

Med en finansiering från blipp kan du enkelt köpa en bil på exempelvis Blocket som säljs av ett annat företag med en ny företagsleasing eller avbetalning som passar ditt företag.

När ni säljer er företagsbil så erbjud finansiering i er annons och få en större målgrupp som har möjlighet att köpa just er bil.

blipps inloggade tjänst är för privatpersoner men för er företag kan vi hjälpa er manuellt. Skicka in intresseanmälan så kontaktar vi er inom kort.
Foretagsleasing
Vad ingår?
bank-id
BankID Signering
ecster
Lån med säkerhet
swish
Kontantfri Affär
trustly
Säker betalning
blipp
Personlig hjälp
trygghansa-forsakring
Gratis i 14 dagar & 20% rabatt

Vill du bli kontaktad?

Sweden flag

Vad tycker våra kunder

Vad är företagsleasing av bil?

Företagsleasing av bil har många fördelar när du behöver en bil till företaget eller som förmånsbil. Bilfinansieringen innebär att du inte behöver binda kapital i bilen som vid ett vanligt bilköp och vet vad bilen kommer att kosta varje månad. Vi på blipp kan hjälpa dig hitta en skräddarsydd lösning – en kostnadseffektiv leasing av företagsbilen med många fördelar.

Företagsbil eller förmånsbil?

När du driver ett företag är det ofta viktigt att maximera avkastningen på kapitalet och att inte belasta företagets likviditet i onödan. En lösning som blivit allt populärare är att skaffa företagsbil eller förmånsbil via företagsleasing. Det innebär att bilen används som säkerhet och att du får en leasingavgift varje månad som följer bilens värdeminskning. Fördelarna är flera oavsett om du ska företagsleasa arbetsbil eller förmånsbil, ibland kallat tjänstebil.

Finansiell leasing eller operationell leasing?

Två former som är vanliga vid billeasing är finansiell leasing och operationell leasing. Finansiell leasing innebär att du oftast,men inte alltid, erlägger en första förhöjd leasingavgift och att du själv får lösa bilens restvärde när leasingperioden är över. Operationell leasing innebär att du inte behöver bry dig om restvärdet och någon första förhöjd hyra förekommer sällan. Dessutom brukar försäkring och service ingå.

Företagsleasing för nytt eller begagnat?

Vilket som passar bäst för ditt företag och ert bilbehov beror på hur bilen ska användas och hur er situation ser ut i övrigt. Vi på blipp kan hjälpa er med skräddarsydda upplägg av företagsleasing för bästa möjliga kostnadseffektivitet oavsett det gäller ny eller begagnad bil.

Dra av momsen på bil?

När du företagsleasar en förmånsbil kan leasingkostnaden bokföras som en rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Vissa kalkyler visar att månadsbetalningen kan bli 15-20 procent lägre för ett företag som använder företagsleasing jämfört med att köpa bilen kontant eller via checkkrediten.

Fast månadskostnad?

Många företagare uppskattar också det bekväma bilägandet som det ofta innebär att leasa bil. Företaget slipper ekonomiska överraskningar och kan budgetera hur mycket bilägandet kommer att kosta.

Leasing för Volvo, Volkswagen, Audi eller Tesla?

Oavsett om du söker företagsleasing eller business lease av en Volvo, Volkswagen, Audi eller Tesla kan vi på blipp hjälpa dig att hitta en kostnadseffektiv och skräddarsydd leasingmodell. Det som kan påverka din månadskostnad är körsträcka, ränta, bostadsort och om service och försäkring ska ingå i leasingfakturan.

Leasing av elbil eller traditionell bil?

I dag är det också viktigare att titta på bilens totala ägarkostnader än att endast stirra sig blind på inköpspriset för bilen. Elektriska bilar ger både ett lägre förmånsvärde för brukaren och lägre sociala avgifter för företaget. Dessutom är drivmedlet betydligt billigare.