Genom att sälja bilen själv kan du tjäna 10 000-tals kronor.

Annonsera ut din bil kostnadsfritt

Nu kan du kostnadsfritt lägga ut din bil till försäljning på de största marknadsplatserna. Blipps nya försäljningstjänst har gjort det smidigare än någonsin. Du som bilägare väljer själv om du vill sälja den till en privatperson eller bilhandlare – och du förbinder dig inte till något.

Med några få knapptryck kan du nu att kostnadsfritt lägga ut din bil till försäljning på de största marknadsplatserna i Sverige. Dessutom hamnar bilen i Blipps eget showroom på hemsidan. Att sälja bilen har blivit tryggare och smidigare än tidigare. Det enda du behöver göra är att ta bra bilder på bilen och visa upp den för köpare. När någon lämnar ett bud får du godkänna priset.

Lägg ut bilen utan kostnad

Den som säljer sin bil med Blipp får ofta 10-20 procent mer betalt än vid inbyte eller försäljning till bilhandlaren. Vi på Blipp har sett exempel där bilägare fått så mycket som 70 000-75000 kronor mer för dyrare bilmärken jämfört med inbytespriset hos bilhandeln. Vill du sälja till en handlare för att göra en snabbare affär går det också att jämföra olika bud via Blipp.

En av de viktigaste sakerna för att underlätta försäljningen är att bilen är tvättad utvändigt och städad inuti. Då går det mycket lättare att ta bra bilder so underlättar försäljningen. Sedan är det bra om du har koll på vilken utrustning bilen har innan du lägger ut den, det kan du ofta hitta via bilens tillbehörsorder.

Sälj bilen kostnadsfritt

Marknaden för begagnade bilar är väldigt het just nu och det är hög efterfrågan på många begagnade bilar. Just nu är det extra stor efterfrågan på Volvo V90, flera Kia-modeller, Volkswagen Passat och Tiguan och Tesla.

Förutom att du får 10-20 procent mer betalt än vid ett inbyte finns det flera andra fördelar. • Bilen läggs ut på de största marknadsplatserna och på Blipps hemsida. • Många tycker det är skönt att slippa onödiga samtal och meddelanden från spekulanter. • Blipp öppnar upp en större kundgrupp för säljarna genom att det blir samma trygghet och fördelar som hos en handlare. • Köparna får hjälp med finansiering och en kostnadsfri försäkring i 14 dagar. • Blipp löser betalning, restskulder, avtal och ägarbyte vid affären och är med i ett videosamtal • Alla parter identifierar sig via bank-id.

Sälj bilen tryggare

Utvalda artiklar

Nu kan du få bilen hemlevererad
Magazine2022-04-25

Nu kan du få bilen hemlevererad

Köp bilen privat hemma ifrån soffan - sedan kommer bilen hem till dig med Blipps hemleverans. Så här fungerar det.

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider
Magazine2021-08-16

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider

Elbilar och laddhybrider ökar kraftigt på begagnatmarknaden. Här är de 20 modellerna som säljer allra bäst just nu.

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla
Magazine2021-08-11

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla

Tesla Model 3 är en av de allra populäraste begagnade elbilarna. I detta begtest får du tips och råd vad du ska tänka på inför köpet av en begagnad Model 3.

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider
Magazine2022-05-11

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider

Laddhybrider har hittills varit populärare än elbilar - men snart kan de helt elektriska bilarna gå om. Här är de mest sålda just nu.

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.