Genom att sälja bilen själv kan du tjäna 10 000-tals kronor.

Annonsera ut din bil hos Blipp

Nu kan du enkelt lägga ut din bil till försäljning på de största marknadsplatserna. Blipps nya försäljningstjänst har gjort det smidigare än någonsin. Du som bilägare väljer själv om du vill sälja den till en privatperson eller bilhandlare – och du förbinder dig inte till något.

Med några få knapptryck kan du nu lägga ut din bil till försäljning på de största marknadsplatserna i Sverige. Dessutom hamnar bilen i Blipps eget showroom på hemsidan. Att sälja bilen har blivit tryggare och smidigare än tidigare. Det enda du behöver göra är att ta bra bilder på bilen och visa upp den för köpare. När någon lämnar ett bud får du godkänna priset.

Lägg ut bilen tryggt och enkelt

Den som säljer sin bil med Blipp får ofta 10-20 procent mer betalt än vid inbyte eller försäljning till bilhandlaren. Vi på Blipp har sett exempel där bilägare fått så mycket som 70 000-75000 kronor mer för dyrare bilmärken jämfört med inbytespriset hos bilhandeln. Vill du sälja till en handlare för att göra en snabbare affär går det också att jämföra olika bud via Blipp.

En av de viktigaste sakerna för att underlätta försäljningen är att bilen är tvättad utvändigt och städad inuti. Då går det mycket lättare att ta bra bilder so underlättar försäljningen. Sedan är det bra om du har koll på vilken utrustning bilen har innan du lägger ut den, det kan du ofta hitta via bilens tillbehörsorder.

Sälj bilen här

Marknaden för begagnade bilar är väldigt het just nu och det är hög efterfrågan på många begagnade bilar. Just nu är det extra stor efterfrågan på Volvo V90, flera Kia-modeller, Volkswagen Passat och Tiguan och Tesla.

Förutom att du får 10-20 procent mer betalt än vid ett inbyte finns det flera andra fördelar. • Bilen läggs ut på de största marknadsplatserna och på Blipps hemsida. • Många tycker det är skönt att slippa onödiga samtal och meddelanden från spekulanter. • Blipp öppnar upp en större kundgrupp för säljarna genom att det blir samma trygghet och fördelar som hos en handlare. • Köparna får hjälp med finansiering och en kostnadsfri försäkring i 14 dagar. • Blipp löser betalning, restskulder, avtal och ägarbyte vid affären och är med i ett videosamtal • Alla parter identifierar sig via bank-id.

Sälj bilen tryggare

Utvalda artiklar

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.

Sälj bilen enkelt och tryggt
Magazine2021-12-03

Sälj bilen enkelt och tryggt

Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna - och får hjälp med hela försäljningen.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Köpguide: BMW 5-serie
Magazine2021-12-21

Köpguide: BMW 5-serie

BMW 5-serie är en begbil som sätter extra guldkant på tillvaron. I Blipps begtest får du råd inför ditt köp.