Blipp
Nyhet! Nu kan du köpa och sälja vilken typ av fordon du vill med blipp. Motorcyklar, husbilar, fyrhjulingar, snöskotrar, släp 🎉.

Köpa med blipp - Hur går det till?

1. Hitta en bil

Du börjar med att hitta den begagnade bil du vill köpa (eller blippa, som vi säger). Det kan vara allt från en bil du hittat på blocket till en bil som din kompis inte längre vill ha.

2. Övergripande kontroll

När du hittat en bil du tycker om är det dags att gå in på blipp. Du börjar med att fylla i ditt registreringsnummer på sajten. På så vis kan vi hämta information och göra en snabb men omfattande granskning av bilen du vill köpa. Vi kan också se om något inte stämmer med bilen. Blipp gör det enkelt att välja bort dåliga bilar.

3. Hur har du planerat att betala?

För att säkerställa att du har möjlighet att betala, och för att vi ska kunna förbereda transaktionen, får du välja betalningsmetod redan nu. Du kan välja mellan direktöverföring, faktura eller ett lån. Blipp kan alltid hjälpa dig med ett schysst billån. OBS: själva transaktionen sker inte förrän på köpdagen.

4. Månadskostnad och bud

I nästa steg får du välja månadskostnad och skicka ett bud på bilen du vill köpa. Om du tagit ett lån presenterar vi dig för säljaren och berättar att du har ett beviljat lånelöfte. På så sätt vet du att han eller hon är seriös.

5. Träff och videosamtal

Dags att titta på bilen! Ni är överens om ett pris och du får nu föreslå en tid och en plats för att du ska kunna titta på bilen. Blipp är med via video för att hjälpa er med affären och göra en visuell kontroll av bilen. Du kan även ställa frågor till oss när du provkör bilen.

6. Genomför köpet

När du är överens med säljaren så utför vi köpet åt dig. Det innebär att vi tar fram ett digitalt kontrakt, genomför ägarbytet och tecknar garanti och försäkring. Vi kontrollerar även om det finns några restskulder på bilen. Kom ihåg att inga bud är bindande - uppfyller inte bilen dina förväntningar kan du avbryta affären. Annars är det bara att tuta och köra!

Räkna på din månadskostnad

Har du inte hittat någon bil än men vill vara beredd när drömbilen dyker upp?

Beräkna din månadskostnad och ansök om lånelöfte helt gratis. Lånelöftet är giltigt i 30 dagar och räntan är %

  • Ansök och få svar direkt
  • Gratis att ansöka
  • Schysst billån med låg ränta
BilHusbil

Din månadskostnad

1 341 kr

Ränta 2.99%

Vad är priset på bilen?

Vad vill du ha för lånetid?

10 år
3 år
4 år
Låg månadskostnad?
Ja
Nej

Klicka på Påbörja ansökan för att godkänna Användarvillkor och Integritetspolicy

Om bilen exemplevis kostar 200 000 kr och räntan är 3.95% blir den effektiva räntan 4,93%. Uppläggningsavgift 595 kr och aviavgift 55kr.

Vad tycker våra kunder