Nu kan du köpa bilar hos bilhandlare med Blipp

Nu kan du köpa nästan vilken nyare bil du vill med Blipps förmånliga billån. Du kan använda vårt lånelöfte och vår trygga betallösning även hos bilar du hittar hos bilhandlare. – Många av våra användare har efterfrågat det här, det öppnar upp ett större utbud av bilar och möjligheter att jämföra billån, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.

Blipp har blivit populärt bland de som köper och säljer begagnad bil privat. Många av användarna lyfter fram enkelheten och tryggheten i bilaffären som tidigare känts krånglig. Blipp löser allt från bakgrundskontroll, lösen av gamla lån, finansiering, avtal till ägarbyte. Många har efterlyst samma hjälp med trygga och smidiga finansieringslösning för bilar de hittar hos bilhandlaren.

Få lånelöfte till bilaffären här

– Nu har vi gjort det möjligt, våra användare har efterfrågat möjligheten att använda vår smidiga betalningslösning hos handlaren och nu har vi gjort det möjligt. Sedan en kort tid går det även att finansiera och betala bilar hos bilhandlare på samma trygga vis som när du köper privat via Blipp, säger Jonny Lindén.

Många bilköpare tycker att det är en extra trygghet att ytterligare en part är delaktig och hjälper till med en trygg och smidig betalningslösning när affären slutförs hos en bilhandlare. De bilar du kan köpa med Blipp hos handlare ska vara 12 år eller nyare. Du behöver ha bilens registreringsnummer.

Den som ansöker om ett lånelöfte kan jämföra Blipps förmånliga billån med det som erbjuds på annat håll i samband med köpet och välja det som är mest förmånligt. Just nu erbjuder Blipp samma ränta till alla, 3,95 procent. Det är kostnadsfritt att ansöka och det tas bara en kreditupplysning.

Dessutom får du ett års bilgaranti på köpet. Blipps billån har en kontantinsats på 20 procent och långivaren använder bilen som säkerhet. Därför ligger räntan i regel lägre än hos blancolån. Många som jämför med andra krediter får en lägre månadskostnad och total kreditkostnad hos Blipp jämfört med andra lån.

– Det är lika enkelt som tidigare att använda Blipps billån även om du köper hos handlare. Du tar ett lånelöfte och får dessutom ett års garanti på köpet just nu. Sedan hjälper Blipp dig att betala bilen tryggt och smidigt när affären slutförs hos en handlare, säger Jonny Lindén.

Få lånelöfte till bilaffären här

Utvalda artiklar

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.

Sälj bilen enkelt och tryggt
Magazine2021-12-03

Sälj bilen enkelt och tryggt

Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna - och får hjälp med hela försäljningen.

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd
Magazine2021-08-31

Köpa begagnad VW Golf: Begtest, köpguide och råd

Volkswagebn Golf är en av de mest populära begbilarna. Med blipps test får du tips och guide inför ditt köp av en begagnad Golf.

Köpguide: BMW 5-serie
Magazine2021-12-21

Köpguide: BMW 5-serie

BMW 5-serie är en begbil som sätter extra guldkant på tillvaron. I Blipps begtest får du råd inför ditt köp.