Nu kan du köpa bilar hos bilhandlare med Blipp

Nu kan du köpa nästan vilken nyare bil du vill med Blipps förmånliga billån. Du kan använda vårt lånelöfte och vår trygga betallösning även hos bilar du hittar hos bilhandlare. – Många av våra användare har efterfrågat det här, det öppnar upp ett större utbud av bilar och möjligheter att jämföra billån, säger Jonny Lindén, vd för Blipp.

Blipp har blivit populärt bland de som köper och säljer begagnad bil privat. Många av användarna lyfter fram enkelheten och tryggheten i bilaffären som tidigare känts krånglig. Blipp löser allt från bakgrundskontroll, lösen av gamla lån, finansiering, avtal till ägarbyte. Många har efterlyst samma hjälp med trygga och smidiga finansieringslösning för bilar de hittar hos bilhandlaren.

Få lånelöfte till bilaffären här

– Nu har vi gjort det möjligt, våra användare har efterfrågat möjligheten att använda vår smidiga betalningslösning hos handlaren och nu har vi gjort det möjligt. Sedan en kort tid går det även att finansiera och betala bilar hos bilhandlare på samma trygga vis som när du köper privat via Blipp, säger Jonny Lindén.

Många bilköpare tycker att det är en extra trygghet att ytterligare en part är delaktig och hjälper till med en trygg och smidig betalningslösning när affären slutförs hos en bilhandlare. De bilar du kan köpa med Blipp hos handlare ska vara 12 år eller nyare. Du behöver ha bilens registreringsnummer.

Den som ansöker om ett lånelöfte kan jämföra Blipps förmånliga billån med det som erbjuds på annat håll i samband med köpet och välja det som är mest förmånligt. Just nu erbjuder Blipp samma ränta till alla, 3,95 procent. Det är kostnadsfritt att ansöka och det tas bara en kreditupplysning.

Dessutom får du ett års bilgaranti på köpet. Blipps billån har en kontantinsats på 20 procent och långivaren använder bilen som säkerhet. Därför ligger räntan i regel lägre än hos blancolån. Många som jämför med andra krediter får en lägre månadskostnad och total kreditkostnad hos Blipp jämfört med andra lån.

– Det är lika enkelt som tidigare att använda Blipps billån även om du köper hos handlare. Du tar ett lånelöfte och får dessutom ett års garanti på köpet just nu. Sedan hjälper Blipp dig att betala bilen tryggt och smidigt när affären slutförs hos en handlare, säger Jonny Lindén.

Få lånelöfte till bilaffären här

Utvalda artiklar

Nu kan du få bilen hemlevererad
Magazine2022-04-25

Nu kan du få bilen hemlevererad

Köp bilen privat hemma ifrån soffan - sedan kommer bilen hem till dig med Blipps hemleverans. Så här fungerar det.

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider
Magazine2021-08-16

Jätteökning för begagnade elbilar och laddhybrider

Elbilar och laddhybrider ökar kraftigt på begagnatmarknaden. Här är de 20 modellerna som säljer allra bäst just nu.

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla
Magazine2021-08-11

Begtest & köpguide: Tesla Model 3 - köp rätt begagnad Tesla

Tesla Model 3 är en av de allra populäraste begagnade elbilarna. I detta begtest får du tips och råd vad du ska tänka på inför köpet av en begagnad Model 3.

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider
Magazine2022-05-11

Elbilsexpert: Elbilar knappar in på laddhybrider

Laddhybrider har hittills varit populärare än elbilar - men snart kan de helt elektriska bilarna gå om. Här är de mest sålda just nu.

Rekordlång leveranstid på nya bilar
Magazine2022-04-12

Rekordlång leveranstid på nya bilar

Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

”Supersmidigt både att köpa och sälja”
Magazine2022-03-29

”Supersmidigt både att köpa och sälja”

Joacim tog hjälp av Blipp både för att sälja och köpa bil. ”Smidigare och tryggare kan det knappast bli”.

Köpguide: Tesla Model S
Magazine2021-12-23

Köpguide: Tesla Model S

Tesla Model S är bilen som startade hela elektrifieringsvågen. I dag är det en eftertraktad begbil – men det finns lite att se upp med.